Promotiemateriaal van de Zoogdierenwerkgroep

Om zich te kunnen profileren heeft de Zoogdierenwerkgroep behalve tal van publicaties ook promotiemateiraal uitgegeven. Je kan het bestellen door gebruik te maken van het bestelformulier en vervolgens het verschuldigd bedrag over te maken aan Natuurpunt Zoogdierenwerkgroep Vlaanderen, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen op het rekeningnummer 979-9787305-10 onder vermelding van uw bestelling.

T-shirt

Er is jaren over nagedacht en gepraat, maar uiteindelijk heeft de Zoogdierenwerkgroep een eigen t-shirt! Op de voorzijde en de mouw staat het logo van de Zoogdierenwerkgroep (de vos die een muizensprong maakt, getekend door Arno Thomaes) met de tekst "gebeten door... zoogdieren!". Op de achterzijde staat de link naar onze website met een streeplijst van de zoogdieren die je in Vlaanderen (en ook daarbuiten) in de vrije natuur kan te zien krijgen. Van zodra je een soort van het lijstje hebt gezien, kan je die op het shirt aanvinken met een wasvaste viltstift. De t-shirts zijn gemaakt van bio-katoen, zijn ecru van kleur en te verkrijgen in de maten S, M, L, XL, XXL en in een kindermaat (8-12 jaar). Je kan je zo'n leuk t-shirt aanschaffen voor 15 euro (plus verzendingskosten). Vergeet bij uw bestelling niet de vermelden "ZWG-t-shirt" + de maat en het aantal.

T-shirt vooraanzicht     T-shirt achteraanzicht

Sticker

De sticker met het logo van de Zoogdierenwerkgroep en de link naar onze website wordt verkocht aan 1 euro/stuk en dient onze zoogdierenwerking te ondersteunen. Actieve leden kunnen ons helpen door een pakje stickers aan te vragen en door te verkopen. Plak hem best niet op de auto, want hij kan niet goed tegen nattigheid.

Sticker Zoogdierenwerkgroep

X