Het tijdschrift Zoogdier

Het tijdschrift 'Zoogdier' is een gezamenlijke uitgave van de Natuurpunt Zoogdierenwerkgroep en de Nederlandse Zoogdiervereniging. Ook de Vleermuizenwerkgroep van Natuurpunt werkt mee aan het tijdschrift. 

Door het lezen van dit populair-wetenschappelijke tijdschrift blijf je op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de zoogdierenwereld van de Lage Landen en daarbuiten. Nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje in eerder verschenen nummers. Vanaf 2016 krijg je als lid/abonnee ook toegang tot het ledengedeelte van de Zoogdierenwerkgroep op deze website evenals tot ZoogdierDigitaal het interactieve gedeelte van het tijdschrift. ZoogdierDigitaal is een digitale uitbreiding op het tijdschrift die niet alleen verder ingaat op de verschillende artikels maar ook aanvullende informatie verschaft die geen plaatsvindt in de analoge versie van het tijdschrift zoals geluids- en beeldfragmenten, linken, pdf's van referentieartikels, toelichtingen, extra tabellen en grafieken, enz.
 
 
 
Heb je zelf zoogdierennieuws?
De redactie is voortdurend op zoek naar leuke artikels voor volgende nummers. Mocht je een bijzondere zoogdierwaarneming hebben gedaan of een bijdrage hebben geleverd aan een zoogdierenonderzoek, aarzel dan niet de resultaten op papier te zetten en door te sturen naar info@zoogdierenwerkgroep.be. Ook foto's van zoogdieren en hun habitats zijn altijd welkom en de beste krijgt een plaatsje op voor- of achterkaft.
X